home

Kaart van de omgeving  

 

 

Bekijk in Google maps

Vervoer naar Yenifoça;
U vliegt op de luchthaven Izmir “Adnan Menderes Havalimani”. Vanuit het vliegveld kun u per bus, per huurauto of middels onze transfer service ons huis in Yenifoça bereiken.  

Het hele jaar door zijn er directe lijnvluchten tegen redelijke prijzen. De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen tussen €138 pp en €350 pp.

Voorjaar, zomer t/m herfst vakantie;
In het vakantieseizoen zijn er diverse chartermaatschappijen die op Izmir vliegen.

Vanuit Nederland; Turkish Airlines (via Istanbul)  www.Sun-Express.nl , of  www.corendon.nl Ook Lufthansa heeft soms goede aanbiedingen.   

Via Duitsland
Een vertrek vanaf de luchthaven Düsseldorf is ook het overwegen waard. SunEpress of Lufthansa of Turkish Airlines (in Nederlandse vakanties is meestal goedkoper om via Duitsland te vliegen)  LTU Condor  

Transfer service vanaf luchthaven Izmir indien u geen auto wilt huren
U kunt worden afgehaald bij de luchthaven. De kosten zijn ongeveer €50 enkele reis voor 4 personen. Onze beheerder “Kandora Service” doet dit en wij regelen dat. Heel eenvoudig. Bij de uitgang van de luchthaven staat een medewerker met een bordje met uw naam erop. Dat is ook zo wanneer u via ons een auto huurt. Wij rekenen hier niets extra's voor. Het is niet moeilijk om ons huis te vinden, doch wanneer u liever door een chauffeur gebracht wilt worden kunnen wij dat regelen. Een heerlijk idee, toch een beetje moe, sight seeing, en u komt veilig aan. Voor meerdere personen is er een minibus beschikbaar, de kosten zijn dan ongeveer €100 enkele reis.

Huurauto van Izmir naar Yenifoça;
Wanneer u ons huis boekt kunt u aangeven of u een huurauto wilt reserveren. Het voordeel is dan dat Frau Dagmar Kandora van “Kandora Service” (spreekt; duits, engels en turks) uw tussen persoon is. U krijgt dan een goede auto, met airco, tegen en redelijke prijs bij een zeer betrouwbare verhuurder. U kunt dan tevens gebruik maken van de ophaal service. 

Route luchthaven Izmir Adnan Menderes naar Yenifoça;
Vanuit de luchthaven houdt rechts aan u volgt de route naar het noorden, richting Izmir. U rijdt dan in de zuidelijke voorstad op een 4 baansweg, neem de 2 tunnels. Volg de weg. Na ruim 5 Km neem de afslag richting ANKARA de snelweg nr. O-30. Na 9 Km houdt links aan en maak een grote krul 270' rechtsom richting ANKARA. Voeg in op de snelweg O-30. Volg deze O-30 = E-87 gedurende ruim 25 Km. En volg CANAKKALE. U komt door 2 grote tunnels, de stad ligt vnl aan uw linker hand.  LET OP neem afslag 16 ÇANAKKELE E87, en verlaat de ringweg. U komt nu weer op een 4 baansweg in de noordelijke stad. Volg de weg, weer 2 tunnels nemen. U verlaat de stad en volgt de E-87 richting ÇANAKKELE . U passeert MENEMEN en BURUNCUK.  Na 25 Km neemt u afslag FOÇA. U rijdt nu op een provinciale 2 baansweg. Wanneer u in FOÇA bent slaat u rechts af en volgt de kustweg 20 Km. Houdt in Yenifoça de weg gewoon aan. Ons huis is aan de andere kant van de baai. Na ongeveer 2 Km ziet u aan de rechterkant van de weg een oprit met een bord TASCI SITESI, ons huis aan de zeezijde van deze weg.

 

Klik hier voor het weer in foca / Izmir